Zoete aardappelschotel met veel groenten!

Ingrediënten voor 4 personen:
1000 gram zoete aardappels
600 gram kipfilet
1 blikje kokosmelk (zonder toevoegingen)
4 biologische eieren
2 (punt) paprika’s (rood of geel)
1 flinke stronk broccoli
300 gram geraspte (geiten)kaas of gistvlokken
2 rode uien
1 eetlepel roomboter
Kruiden:
1 theelepel paprikapoeder
¼ theelepel Cayennepeper
Peper en Keltisch zeezout naar smaak toevoegen

Bereidingswijze:
Schil de zoete aardappels en snij deze in schijfjes. Snij hierna de broccoli en de stronk in kleine stukjes.
Kook de zoete aardappels en broccoli 5 minuten.
Bak ondertussen de gesneden rode ui en doe na 3 minuten de kip erbij. Bak het nu nog ongeveer 10 minuten. Voeg peper en keltisch zeezout toe naar smaak.
Mix de kokosmelk , eieren en kruiden apart en bewaar deze om over de schotel te doen.
Zijn de aardappels en broccoli klaar, doe dan een laagje aardappels in een ingevette ovenschaal met roomboter. Doe hier een laagje kip met rode ui, paprika en broccoli overheen en daarna een beetje van de kokosmelkmix. Herhaal dit tot de ovenschaal vol is en bestrooi deze daarna met de (geiten)kaas of gistvlokken.